Zomer verse citroenen!

Met de zomervakantie voor de deur is dit het ideale moment om van de zon te genieten! En hoe kan dat beter dan door met vrienden en familie te eten in de tuin of naar het strand te gaan.
En met de zomer wil je natuurlijk wel wat fris, zoals citroenen. Wij van Catchii hebben de perfecte producten voor jou!
Het op de Amalfi Coast geinspireerde zomer citroenen servies is een van onze favorieten voor rond de zomer!
We hebben borden in verschillende maten en patronen, zo passen ze perfect bij elkaar.
Bekijk ook onze elegante en kleurrijke sieraden, deze lippen oorbellen en kever ring zullen de eyecatcher van je outfit zijn. Perfect voor een avondje uit of tijdens het uit eten gaan op vakantie!
Als je niet van een print op je servies houdt, maar de citroen geïnspireerde look wel leuk vindt, hebben we ook deze muursticker. Makkelijk aan te brengen en met een matte finish wordt dit het middelpunt van de kamer!

Fun fact: De Amalfi-citroenen zijn niet hetzelfde als normale citroenen, ze zijn groter dan de meeste citroenen en staan bekend om hun langwerpige vorm. Ze worden ook gebruikt om een citroenlikeur te maken, limoncello genaamd. 

Naast de bekende Amalfi-citroenen, is de kust van Amalfi ook een populaire plek voor toeristen om op vakantie te gaan, met zijn prachtige bergen, blauw water, mooie gebouwen en voortreffelijke restaurants is dit de perfecte plek voor een zomer trip!! 

Ook hebben we deze blauwe kreeftenkussen (ook verkrijgbaar in andere kleuren) die perfect past bij ons keramieken kreeft in onze collectie.

En als laatste, geïnspireerd door de kust, verkopen we deze keramieken krab accessoires en krab-placemats! De rode kleuren matchen goed met elkaar en geven je interieur een vleugje kleur. 
Geniet van het warmere weer met het servies en de accessoires van Catchii en maak er een heerlijke zomer van!

Have a colourful day! 

With love from Catchii, 
Femke Zwaan 

Indien je meer info wenst te ontvangen, stuur een email naar femke@catchii.com of bel ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *