Handige tips om de Urban Jungle Trend in je interieur te halen.

Vorig jaar was de Urban Jungle Trend een echte hit in ons land. Iedereen haalde massaal planten en botanische printjes in huis om een heerlijke Urban Jungle sfeer te creëren. Dit jaar gaat de trend nog lekker door en kan je veel exotische invloeden gaan verwachten in Nederlandse Interieurs.

Wil jij ook mee doen met de hippe Urban Jungle trend? Neem deze tips dan goed in je op:
Groen, groener groenst  

Ja je leest het al groen is de hoofdkleur in deze trend. Maak je huis letterlijk groen door er prachtige planten in te plaatsen. Als het om planten gaat dan kun je wel spreken van more is more. Hoe meer planten in huis hoe beter. Denk aan de bananenplant, de palmboom, spider plant, gatenplant en de cactus. Combineer deze planten en er ontstaat een prachtige groene oase.

[cols]
[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[/cols]

 

Botanische printjes

Deze prachtige printjes kun je op verschillende manieren in je huis verwerken. Bekleed bijvoorbeeld een wand met een behang vol bananenbladeren, kussens met cactussen of servies met jungle prints er op. Bij Catchii hebben wij fantastische apen en panter servies. Het servies is er in verschillende delen. Zo heb je voor elk moment van de dag een jungle momentje. Begin de dag goed met een Panterprint bowl

[cols]
[one_third] [/one_third] [one_third][/one_third] [one_third][/one_third]

[/cols]

 

Natuurlijke materialen

De Urban Jungle trend is een milieubewuste trend. Kies vooral voor natuurlijke materialen, mooie voorbeelden hiervan zijn hout, bamboe, hennep en rotan. Deze materialen hebben een robuuste rauwe afwerking dit past helemaal bij de Jungle Look.

De nieuwe servieslijn van Catchii is gemaakt van het duurzame materiaal porselein. Porselein gaat een leven lang mee en is daarom een Het servies heeft een vrolijke jungle thema en sluit helemaal aan op de Urban Jungle thema.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *