Tegeltableau van Catchii in stijl van keuken Rens Kroes

Tegeltableaus

Tegeltableaus zijn helemaal hot en happening. Je keuken krijgt een heerlijke oerhollandse look met de schitterende Tegeltableaus van Catchii. De tableaus kun je op verschillende manieren toepassen. De tegels zijn een echte  eye catcher in je eigen interieur keuken maar ze staan ook mooi in een horeca gelegenheid.

De grote foodblogger Renske Kroes is ook helemaal weg van deze trend. In haar keuken zie je boven haar fornuis  het schitterende vissen design. Het vissen design past perfect bij een landelijke keuken. Je kunt de tegels ook combineren met een moderne of industriële interieur.

Designs 

De tableaus worden door ontwerpster Femke Zwaan met de hand geschilderd. Elke ontwerp is hierdoor uniek. Catchii heeft een paar designs die ze aanbied maar het is ook mogelijk om je eigen design te laten ontwerpen. De designs zijn in verschillende maatvoeringen te maken. U kunt contact opnemen met Catchii als u voorbeelden van de tegels wilt zien.

De tegels worden bij levering allemaal verzien van een nummer. Het is hierdoor makkelijk om de tegels zelf op te hangen.  Als u het plaatsen van de tegels toch door een professional wil laten doen, dan schakelt Catchii  De tegels kunnen ook door de ontwerpster worden opgehangen als hu

Kosten

De tegeltableaus worden op maat gemaakt. De kosten kunnen hierdoor erg variëren. Als u interessen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden met de tegeltableaus. Kunt u contact opnemen met Femke Zwaan via femke@catchii.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *