Samenwerken met Catchii

Femke heeft in de afgelopen jaren diverse producten ontworpen samen met verschillende warenhuizen, museum shops, merken en organisaties. Van custom made ontwerp voor servies tot aan het ontwerpen en produceren van woonaccessoires. Alles is mogelijk, van klein ontwerp tot een grote samenwerking. Catchii makes you smile! Lees meer informatie over Catchii en de mogelijkheden voor een custom made samenwerking in de brochure van Catchii Catchii X Van Gogh Museum Exclusief voor het Van Gogh Museum ontwierp Nederlandse ontwerper Femke Zwaan, van Catchii, een serie woonaccessoires geïnspireerd op het stilleven van Van Gogh ‘Irissen’ uit 1890. Sierlijke, handgeschilderde illustraties van de mooiste irissen vormen een speels effect op de artikelen. Met Catchii breng je kleur in je interieur! Kwaliteit Het servies is gemaakt van 100% hoogwaardig porselein, gemaakt in de EU. Het porselein is zeer stevig, krasvast en chip resistent. Geschikt voor dagelijks gebruik in vaatwasser, magnetron en oven. Irissen Van Gogh schilderde dit stilleven in de inrichting in Saint-Rémy. Het schilderij was voor hem in de eerste plaats een kleurstudie. Hij zocht naar een krachtig kleurcontrast. Door de paarse bloemen tegen een gele achtergrond te zetten, kwamen de decoratieve vormen extra fel uit. catchii van gogh artikelen museum shop

Catchii X Xenos

Homeware label Catchii heeft samen met Xenos een exclusief assortiment ontwikkeld. De designs zijn met de hand ontworpen door oprichter en illustrator Femke Zwaan en is geïnspireerd op kleurrijke bloesem en sierlijke kraanvogels. De collectie bestaat uit diverse artikelen; van servies en woondecoratie tot behang. Femke: ‘Ik haal mijn inspiratie uit verschillende landen en culturen. De wisselende thema’s van de mijn collecties zijn geïnspireerd op allerlei landen over de hele wereld, en passen mooi bij de stijl van Xenos.’ Femke wil met deze samenwerking haar werk bereikbaar maken voor het grotere publiek.
Catchii collectie Xenos 
catchii kussen xenos 
Bordje catchii xenos 
Placemat Catchii x Xenos 

Catchii X Nicobar

De bamboe Madagascar collectie Catchii gaat een samenwerking aan het een van de 10 mooiste warenhuizen in India, Nicobar (bron: Architectural Digest)! Nicobar heeft 5 vestigingen in India. Samen met Nicobar ontwikkelt Femke een Instagram campagne, waarbij klanten hun mooist gedekte tafel fotograferen met het kleurrijke bamboe servies van Catchii. #AVeryNicoTable
Catchii samenwerking met Nicobar 
catchii samenwerking anthropologie
Catchii samenwerking Nicobar 
Catchii samenwerking met Nicobar 

Catchii X Anthrolopologie

catchii samenwerking anthropologie Catchii verkoopt haar bamboe collectie exclusief aan department stores Anthropologie in Amerika en Engeland in meer dan 400 winkels. Anthropologie heeft niet eerder een eco-friendly bamboe collectie verkocht.

Catchii X De Bijenkorf

Catchii ontwerpt in 2018 een special edition voor De Bijenkorf passend bij het thema ‘Wild Jungle’. De designs zijn geïnspireerd op de jungle van Brazilië. De collectie bestaat uit een porseleinen dinerbord, een kom, een beker, een notitieboekje en een art print. Daarnaast worden andere artikelen uit de serviescollectie van Catchii verkocht.
catchii samenwerking met de bijenkorf 
Catchii x bijenkorf
bijenkorf samenwerking catchii 
catchii samenwerking bijenkorf 

Catchii X Hudson's Bay

THE LIMITEDS X DUTCH DESIGNERS Ter gelegenheid van de lancering van Hudson’s Bay Nederland in 2017 heeft Femke deze limited edition ontworpen. De kleuren in de huisstijl van Hudson’s Bay vormen de basis van de origineel handbeschilderde dessins. Een rijke mix van exotische bloemen en planten, laten je wegdromen naar tropische oorden.
Catchii samenwerking Hudsons bay

Catchii X Museum Beelden aan Zee

Femke ontwerpt, speciaal ter gelegenheid van de tentoonstelling van de beroemde kunstenaar Pablo Picasso, een custom made bord voor het museum Beelden aan Zee in Scheveningen, Den Haag. Het bord is geïnspireerd op een ontwerp van Picasso. Picasso ontdekte op zijn 65ste, toen hij al een bekend kunstenaar was, de wereld van de keramiek.
Catchii samenwerking museum beelden aan zee 
Catchii samenwerking museum beelden aan zee