Overal zomerse decoratie!

Met het warmere weer komen bijen en andere insecten tot leven, waardoor alle mooie bloemen weer gaan bloeien.

Met onze onlangs nieuw toegevoegde sieraden collectie hebben we ook oorbellen en ringen die zijn geïnspireerd op deze kleine beestjes, de sieraden zijn prachtig gemaakt met sierljke stenen en goud look details die deze juwelen tot het middelpunt van je outfit maken.

 Naast de op insecten geïnspireerde sieraden hebben we ook een verscheidenheid aan andere juwelen, van simplistisch en klein tot grotere gedetailleerde stukken. Draag ze tijdens een feestje zodat jij de ster bent van de avond!
Oorbellen bijen

Deze elegante bijen-oorbellen zijn prachtig gedetailleerd met groene stenen en sierlijke afwerking en zullen een statement-stuk voor je collectie zijn.

Juwelendoosje messing bloem
Als je veel sieraden hebt, wil je ze natuurlijk graag bij elkaar houden, zodat ze niet overal in huis verspreid liggen. Gebruik een van onze sieradendoosjes om ze in op te bergen of plaats ze op het Libelle dienblaadje om ze te showen.

Buiten sieraden hebben we nog meer producten gebaseerd op insecten!
Zo hebben we bijvoorbeeld een insecten surfplank voor aan de muur! Maar ook als je liever een ander design erop zou willen, hebben we veel verschillende mogelijkheden voor deze decoratieve en opvallende muurdecoratie.

SALE

Als je iets subtiels en simpel wilt hebben kan je natuurlijk ook kiezen voor het kever servies! Zo breng je toch nog de natuur in huis zonder dat dit te opvallend is! Bovendien zijn deze artikelen in de sale!
Geef je interieur en outfit wat pit met de mooie en opvallende sieraden, surfboards en het servies van Catchii.

Have a colourful day! 

With love from Catchii, 
Femke Zwaan

Indien je meer info wenst te ontvangen, stuur een email naar femke@catchii.com of bel ons!
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *