Originele Sinterklaas cadeautjes voor groot en klein

Op zoek naar een origineel en duurzaam Sinterklaas cadeautje?

Hier de Catchii top 3 Sinterklaas cadeautips op een rij:

1. Wil je eens wat anders geven dan speelgoed voor de kids? Denk dan eens aan een vrolijk bamboe bord of beker gemaakt van bamboe fiber. Zo wordt eten een feest! Of een kleurrijke broodtrommel om mee te nemen naar school. De lunch boxes zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: groen, roze of geel. Allemaal met een Catchii jungle print.

2. Geef eens een mooie poster cadeau met of zonder lijst, allemaal unieke designs. Door Femke Zwaan geschilderd en nu als posters beschikbaar. Kies uit meer dan 50 verschillende soorten en geef de kinderkamer, keuken of woonkamer net die extra vrolijke touch!

3. Verras je ouders, vrienden of familie met een paar porseleinen ontbijtbordjes en dek jouw tafel in stijl. Deze bordjes zijn per stuk of per set van vier te koop. Ideaal en origineel als schoencadeautje of voor pakjesavond. Hoe leuk is het om te mix en matchen?!

Spaar ze allemaal. Leuk detail is dat onze collecties altijd bij te bestellen zijn. Dit maakt dat je de verschillende serviezen eindeloos kunt blijven aanvullen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *