Origineel handgeschilderd behang door Femke Zwaan

Geïnspireerd door flora, fauna, architectuur en kleurrijke culturen

Catchii biedt behangcollecties die zorgvuldig met de hand geschilderd zijn met kunstzinnig gedecoreerde ontwerpen die de geest verheffen. Elegante dessins geïnspireerd op van flora en fauna uit verschillende culturen zorgen voor kleurrijke gesprekken en inspiratie in huis.

Behang ontwerpen met slangen thema

De mural ‘Emerald Green snakes‘ wordt op maat gemaakt, geef je muur dit kunstwerk, in kleur of sepia variant. Of ga voor de ‘Posh Snakes‘ behangcollectie, verkrijgbaar in verschillende kleuren! Ook dit behang heeft slangen als thema, ‘Giddy Snakes‘. Breng kleur in je interieur met een statement wall vol slangen.

De slang symboliseert transformatie en wedergeboorte, zoals bij de Egyptische zonnegod Atum, die zichzelf elke ochtend vernieuwt in zijn slangvorm. Er wordt ook verwezen naar het loslaten van de huid als symbool van verjonging en het nastreven van het eeuwige leven.

Catchii. Celebrating colourful cultures.

Bestel eenvoudig een sample. Of ga naar een van onze verkooppunten om het behang te bekijken! Bestel simpel de rollen via de site. Wist je dat het merk Gucci ook een behang met slangen verkoopt? Het behang van Catchii is veel beter betaalbaar!