Omring jezelf met frisse citrus

Waan je tijdens het eten in Italiaanse sferen. Wij dekken onze tuintafel met het ‘Amalfi Coast Lemons’ servies. Groene blaadjes en knalgele citroenen is de perfecte combinatie. 

Wij hebben onze tuintafel met natuurlijke kleuren gedekt zodat het servies extra opvalt. De collectie bestaat uit een ontbijtbord, een dinerbord, kleine koffiekopjes/bakjes en een waterkan. Het is natuurlijk ook leuk om te combineren met een ander servies. 

Interesse? Kijk onderaan deze nieuwsbrief naar onze speciale kortingsactie in combinatie met giro 555 voor Oekraïne.

Femke’s kleuradvies

Ben je opzoek naar een nieuwe uitstraling in je huis? Kies dan voor een mooie kleur op de muur of een behang. Ik merk dat mensen vaak wat huiverig zijn om met kleuren te experimenteren, maar als het eenmaal op de muur zit zij zo blij zijn. Uit onderzoek is gebleken dat kleuren invloed hebben op je stemming. Zo is blauw (zoals Lulworth Blue van Farrow & Ball) een rustgevende kleur. Deze kleur gebruik ik vaak in de slaapkamer of in de keuken (vroeger werden de stallen blauw geverfd om vliegen te verjagen). 

Ons sisal behang in de kleur vanille is rustig qua kleur, maar geeft door de textuur toch een spannend effect in huis. Het is mooi in combinatie met het blauw. En natuurlijk zorg ik altijd voor een wow-effect met het prachtige extraverte geel van de citroen. Onze behangcirkel met citroenstaat zo vrolijk boven de eettafel! En waarom combineer je het niet met ons Amalfi Coast Lemons servies?

With love from Catchii, 
Femke 

+31 617342189
femke@catchii.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *