Kamer vol wonderen!

Als we beslissen wat we in de (nieuwe) kinder kamer willen plaatsen, worden we vaak overweldigd door de hoeveelheid mogelijkheden. Ga je voor een thema? Of gewoon op basis van kleuren? Wat als je kind ook wilt beslissen?
We hebben enkele tips om ervoor te zorgen dat de kinder kamer niet te overweldigend is om naar te kijken!

Een manier om de kamer kleurrijk maar niet te overweldigend te maken, is door een gedempte kleurverf voor de muren te kiezen en er meer kleurrijke accessoires aan toe te voegen.
Net als onze Muur sticker circles, met de verschillende kleurrijke designs zal je het altijd kunnen matchen met de ruimte.

Als je kind ook wil beslissen, kun je hun er bijvoorbeeld een laten kiezen, de verfkleur of de accessoires, zo voelen ze zich er toch bij betrokken zonder dat het chaotisch wordt.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een druk behang, onze wilde aap behang zal het middelpunt van de kamer zijn.

Als je graag een thema in je kamer hebt, hebben we bij catchii meer dan genoeg accessoires en lampen die passen bij dit prachtige behang!
Dit is ook iets dat je samen met je kind kunt beslissen. Misschien hebben ze een bepaald thema dat ze leuk vinden, zodat ze daarover kunnen beslissen terwijl jij de perfecte accessoires en behang voor de kamer vindt.

We hebben nu ook Grepen, haken en knoppen voor kasten en deuren! Er zijn veel verschillende designs, van elegant en eenvoudig tot kleurrijk en speels, zoals onze koperen boomdeurgreep!

Deze prachtige roos kastknoppen zullen wat kleur toevoegen aan de kamer. In plaats van de basisknoppen die bij kasten horen kun je op deze manier perfect matchen met de rest van je huis.

Om wat basisaccessoires toe te voegen hebben we dit prachtige gouden Tijdschriftenrek (nu ook in de sale!) om aan de kamer toe te voegen.

Natuurlijk heb je ook een vorm van licht nodig. Met onze verschillende designs vind je wel een lamp die bij je interieur past. Zie bijvoorbeeld onze Ginkgo bladeren tafellamp en Zwart messing bureaulamp!

Geniet van de nieuwe haken, grepen en knoppen van catchii en match ze met al onze andere mooie accessoires

Have a colourful day! 

With love from Catchii, 
Femke Zwaan Indien je meer info wenst te ontvangen, stuur een email naar femke@catchii.com of bel ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *