Hospitality projecten voor horeca

Catchii heeft als doel café’s, restaurants, hotels te inspireren met haar kleurrijke servies collecties.

Interieur

Hospitality projecten voor horeca

Daarnaast ontwerpt Femke custom made servies geheel in stijl van het restaurant en het interieur. In dezelfde stijl kan ze ook tafellinnen, servetten, behang e.a. ontwerpen en kan ze adviseren over de gehele aankleding en het interieur.

Verrassende details dragen bij aan de totale beleving van de klant en geven een warm gevoel.

Het servies van Catchii is van zeer sterke kwaliteit porselein, en dus zeer geschikt voor de horeca. Het servies is chip resistant en geschikt voor intensief gebruik in vaatwasmachines, magnetrons en ovens.

Cruiseship

Cruiseship, Spirit of the Danube

Catchii maakt een ontwerp voor de wanden in de cabins van het cruiseship van Saga, Spirit of the Danube. Het behang Japanese Crane Dance wordt in de kleuren roze en groen aangebracht op de wanden achter het bed van alle cabines. Het geheel zorgt voor een serene en chique uitstraling. Het behang is gemaakt van speciale kwaliteit geschikt voor schepen.

Horeca

Madame Sushita, Madrid, Spanje

Zodra je het restaurant Madame Sushita binnenkomt, heb je het gevoel in een Parijse bibliotheek in de 18e eeuw binnen te stappen. Meer dan 12.000 boeken, een verrassend interieur en exotische Japanse fushion gerechten, samengesteld door interieurontwerp studio Cousi Interiorismo.

De beleving is compleet met serviezen van Catchii op tafel, borden uit de collectie ‘Blue Bamboo’ en ‘Cherry Blossom & Lucky Cranes’

Horeca

Monsieur Sushita, Madrid, Spanje

Monsieur Sushita opende haar deuren in 2018. Opnieuw een ware beleving qua interieur en keuken. Dit restaurant serveert een mix aan gerechten uit Japan, Marokko, Peru, Thailand en Hawaiaans.

Speciaal voor Monsieur Sushita ontwerpt Femke borden die perfect passen in de stijl. Met de initialen MS, Monsieur Sushita.

Horeca

Le Sushita Club, Madrid, Spanje

De nieuwste aanwinst van de Sushita groep is restaurant Le Club. Dit glamoureuze restaurant opende in 2020. Het interieur van het restaurant is geïnspireerd op het appartement van Karl Lagerfeld in Parijs.

De esthetiek van de jaren 70 is overal zichtbaar: Felle kleuren, geometrische patronen, art deco glamourbehang en fluweelzachte fauteuils. Het interieurontwerp van Le club is van Cousi Interiorismo. Het restaurant is opnieuw een wereld op zich waar je je in begeeft.

De gerechten uit de Japanse fushion keuken worden geserveerd op borden die speciaal zijn ontworpen voor Le Sushita Club door Catchii.

Horeca

Karibu Cafe, Utrecht

Dit cafe, dat gevestigd is in de binnenstad van Utrecht, is een groene oase in een prachtig oud pand. Karibu betekent ‘welkom’ in het Swahili.

 

De liefde voor reizen en de Mediterrane roots van de eigenaar, vind je terug in de gerechten en het kleurrijke interieur.

De gerechten worden geserveerd op de ‘Jungle Stories Monkey’-, ‘Jungle Stories Panther’- en de ‘Bamboo & Singing Birds’-borden van Catchii.

Horeca

Tessico Coffee Bar, Antwerpen, Belgie

De meest heerlijke ambachtelijke producten worden dagelijks vers bereid voor ontbijt of lunch en geserveerd op servies van Catchii. Tessico is dè hotspot van Antwerpen voor een uitgebreide high tea!

Horeca

Basielfood foodbar, Antwerpen, België

Urban jungle in Antwerpen! Bij Basielfood kun je terecht voor een heerlijke koffie, een gezond ontbijt of een goed verzorgde lunch.

 

Dit alles wordt geserveerd op het servies van Catchii

Horeca

Indian restaurant, Abu Dhabi

Voor een Indiaas restaurant in Abu Dhabi worden Catchii borden gebruikt ter decoratie aan de wanden. Deze details maken het jungle thema en de inrichting helemaal compleet.

Horeca

The Bazaar Project Cafe, Miami, Amerika

Miami is de plek voor alles wat chic, hip en happening is. De vriendelijke eigenaresse van de hipste conceptstore in Miami, Yeliz, heeft naast haar winkel een cafe geopend in Franse bistro stijl.

 

Klassieke Franse gerechten komen op de Catchii ‘Birds of Paradise’ borden met pauwen.

Webshop

Bekijk onze prachtige producten, met handgeschilderde ontwerpen van Femke Zwaan!