Wist je dat wij ook hoofdborden op maat maken? Gemaakt van onze eigen stoffen of lever je eigen stof aan! Een hoofdbord nodig voor een zakelijk project of voor je eigen slaapkamer? Informeer naar de mogelijkheden.

Of bestel één van onze op maat gemaakte bed hoofdborden met
een combinatie van geweven rotanbehang en stof.
Stuur ons een e-mail voor meer informatie. Alles is mogelijk! Een hoofdbord brengt sfeer in je slaapkamer. Een hoofdbord geeft een chique uitstraling en zorgt voor een hotelgevoel. De hoofdborden maken we precies op maat voor je, zodat het headboard helemaal past in je interieur. Catchii denkt graag met je mee en zal de mogelijkheden met je bespreken. Neem informatie op en samen gaan we aan de slag om je mooiste hoofdbord te maken voor de slaapkamer in de gewenste maat, kleur en vorm.

We maken bed hoofdborden voor interior designers, hotels en particulieren. De hoofdborden zijn verschillend geprijsd, afhankelijk van de maat, stof en vorm. De hoofdborden zijn betaalbaar en in Nederland met de hand gemaakt in ons naai-atelier. Van al onze Catchii ontwerpen kunnen we eigen stoffen ontwikkelen, daarnaast kunnen we andere stoffen aanbieden, of kan je je eigen stof en idee aanleveren. Verder hebben we een lijn hoofdborden ontwikkeld waarin we werken met een combinatie van bamboe en weave gevlochten behang in combinatie met stof. Ga je ook voor een blikvanger van een hoofdbord in je interieur?