Hoe creëer je een gezellig ontbijthoekje?

Met zo’n ontbijthoekje wil je nooit meer een ontbijtje overslaan. Creëer extra sfeer in huis met een gezellige eethoek. Kies voor een ronde tafel en een op maat gemaakte eettafelbank. We kunnen een bankje voor je maken precies op maat in alle gewenste stoffen of in een stof van ons eigen design.

Behang in je eethoek

Voeg behang toe in je nieuwe eethoek en maak het af met leuke sierkussens op de bank en je hebt de perfecte plek gemaakt voor je eerste kopje koffie van de dag, het wegwerken van je emails of gezellig ontbijten met het gezin.

Behang geeft je kamer direct sfeer. Behang de gehele kamer of alleen een wandje, zoals bijvoorbeeld de eethoek. Door kleuren uit het behang te combineren in de sierkussens, het servies, lampen of placemats wordt het nooit te druk. Het hoekje zal een blikvanger zijn in je interieur.

Ontbijthoek

Deze subtiele ontbijthoek is dromerig en praktisch en straalt energie uit en tegelijkertijd een warme sfeer door de combinatie van kleuren die overal terugkomt.

Het hoekje is geïnspireerd op de gezellige esthetiek van de jaren zeventig.

De elegant gebogen bank is gemaakt van zachte fluwelen stof. We adviseren je graag voor het maken van een gezellige eethoek. We kunnen een tekening en ontwerp voor je maken voor jouw droom eethoek. De eettafelbank maken we helemaal op maat voor je met de stof die je zelf uitzoekt of die wij voor je selecteren, net wat jij wil.

De uitnodigende contouren en zachte, romige perzikkleurige tint creëren de perfecte plek voor ontspanning te midden van de (bruisende stads) omgeving.