SALE

2 x Rechthoekige (ontbijt)borden pauw Birds of Paradise

 20.00

De rechthoekige borden van Catchii Homeware zijn onderdeel van de ‘Birds of Paradise’ collectie. De borden zijn gedecoreerd met dessins van pauwen. De Catchii borden zijn ideaal voor dagelijks gebruik of voor feestelijke gelegenheden. Verzamel de gehele collectie! De rechthoekige borden zijn ideaal voor ontbijt, voorgerecht, dessert of sushi. Servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven.

Rupture de stock

Description

Rechthoekige borden van Catchii Homeware zijn onderdeel van de ‘Birds of Paradise’ collectie. De borden zijn gedecoreerd met dessins van pauwen. De borden zijn ideaal voor dagelijks gebruik of voor feestelijke gelegenheden. Verzamel de gehele collectie! De rechthoekige borden zijn ideaal voor ontbijt, voorgerecht, dessert of sushi. Servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven.

Catchii ontwerpt kleurrijk servies van hoogwaardig porselein, afkomstig uit Europa. De originele dessins worden door Femke Zwaan met een fijn penseeltje opgebouwd uit zeer veel kleurnuances en opvallende kleuren, waardoor een levendig effect ontstaat en het servies een echte eye-catcher wordt op tafel. De kwaliteit van Catchii servies is zeer hoog, het is een zeer duurzaam product en chip-resistant. De kleuren blijven prachtig op de borden na intensief gebruik in afwasmachine. Servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven. Catchii brengt kleur in je interieur en staat garant voor een ‘wow-effect’ aan tafel en in huis tijdens een samenzijn met familie of vrienden. Catchii gets the table talking!