Een beetje groen

Omdat de bomen en bloemen nu al een hele tijd in bloei staan, leek het ons tijd om jullie onze groen geïnspireerde producten te laten zien. Perfect voor het toevoegen van een beetje kleur die gemakkelijk te stylen is!
Dit elegante behangontwerp past goed in je badkamer zoals op de foto hierboven, maar is ook prachtig om te gebruiken in je woonkamer.
Je kunt ook een van onze andere op groen en plant geïnspireerde behang proberen. Beide hebben hetzelfde prachtige bladdesign, al geven ze door de onderlinge afstand een andere sfeer.
Keurtip: Groen past goed bij natuurlijke kleuren, maar als je wat meer kleuren wilt toevoegen, moet je er rekening mee houden wat voor sfeer je in huis wilt hebben.

Bijvoorbeeld: een goede kleur om toe te voegen zou rood zijn, aangezien dit de complementaire kleur van groen is, daarentegen als deze twee kleuren  niet correct worden gebruikt, kan dit al snel een kerst gevoel geven.
Om dit te voorkomen, kan je een van de twee kleuren als hoofdkleur kiezen (het grootste deel van je decor zou dan deze kleur hebben) en een klein beetje van de andere toevoegen.

En als laatste, zoals op deze foto hierboven bij onze simplistische bijzettafel, kun je ervoor kiezen om de groene kleur te matchen met de kleur ernaast in de kleurencirkel, zoals een speels okergeel!
Ook als herinnering hebben we nog deze prachtige surfboard designs voor aan de muur.
Have a colourful day! 

With love from Catchii, 
Femke Zwaan
 
Indien je meer info wenst te ontvangen, stuur een email naar femke@catchii.com of bel ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *