Wrap je vintage surfboard!

In samenwerking met Roos Reedijk

Voor een interior design project van de bekende Roos Reedijk van het televisieprogramma ‘Kopen zonder kijken’ op RTL4 hebben we vintage surfboards mogen voorzien van een wrap met Catchii dessins. De surfboards hebben niet alleen een nieuwe look gekregen, maar hebben ook een nieuwe functie gekregen, namelijk als decoratief item voor aan de muur.

De surfboards hangen aan de wand van een prachtige villa ingericht in beach house stijl, door styliste Roos van RR Interior.

Heb jij een oud surfboard staan, kun je ‘m niet wegdoen en wil je er toch iets mee doen? Pimp dan je vintage board en kies uit alle behangpatronen van Catchii en wij wrappen je board. Of creëer je eigen print! 

Decoratief surfboard van hout

Heb je geen (oud) surfboard maar wil je toch een surfboard decoratie aan de muur? Bestel dan een van onze hand made houten surfboards via onze site! 

We love rotan & sisal!

Onze collectie aan haken, knoppen en grepen is weer uitgebreid met veel verschillende keuzes. Van chic tot speels. Mix en match de items voor een look die perfect bij uw kamer en kast past.

Zoals deze prachtige gevlochten rotan grepen met zwarte accenten. 

Net als rotan heeft ons natuurlijke sisal behang ook die prachtige natuurlijke kleur van warm beige/ camel. Haal de natuur in huis met onze items!

Heb je hulp nodig voor wat betreft de beste matching kleur of interieuradvies?
We helpen je graag! Stuur een mailtje naar femke@

LA BOTANIQUE C’EST CHIC

In elke kamer een ander printje… Haal de botanische tuin naar binnen met de nieuwe behangetjes van Catchii. Echte eyecatchers voor elk interieur!

Heb je een vraag, neem gerust contact met ons op, mail femke@catchii.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *