Herfstkleurtjes

Herfst brengt verandering met zich mee, en zo ook bij Catchii. Zo zijn we bezig met het introduceren van nieuwe behangen, sieraden en woonaccessoires om zo voor iedereen een sfeervol huis te creëren. Voeg een moderne en artistieke touch toe aan je woonkamer, met de rode lak bijzettafel. Of ga voor de okergele variant.

Funky lamp

De dagen worden korter dus tijd om sfeervolle verlichting in huis te halen. Ga voor deze funky best seller! De eend lamp met mooie donkerblauwe kap verveelt nooit. 

Handbeschilderde behang

Verf een muur in een mooie warme tint of ga voor een wand met dit behang in warme roestkleur met elegante handbeschilderde bamboe takken voor de levendigheid. Zeker weten dat dit je favoriete hoekje wordt!

Bamboo & Singing Birds serviescollectie

Onze klassieke en speelse serviescollectie ‘Bamoo & Singing Birds‘ zorgt voor sfeer en vrolijkheid aan tafel. Laat de vogels doorvliegen van het ene naar het andere bord, door de tafel te dekken en de borden naast elkaar te leggen.

Catchii gets the table talking!

Vintage kastgreep

De greep met elegante tak van messing heeft een vintage look. Ga voor een orgineel en sierlijk detail voor je ladekast of kledingkast.

Zoals eerder beschreven, houd een oogje op onze collectie aan haken, knoppen en grepen. Binnenkort wordt een nieuwe collectie gelanceerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *