Gifts onder de €30,-

We zijn druk bezig met het introduceren van nieuwe deurknoppen en grepen, dus houd de site in de gaten! Binnenkort wordt er ook een nieuwe oorbellencollectie op de site gezet. Bomvol stijlvolle en kleurrijke sieraden waar jij de komende maanden tijdens etentjes of feestjes de blits mee zal maken. De nieuwste oorbellen zijn gold plated! Hieronder een sneak peek van een van de oorbellen, bestel voor nu vast uit onze huidige collectie sieraden!

Nieuwe juwelendoosjes en opbergpotjes

Bekijk onze nieuwe collectie opbergdoosjes voor je sieraden, wattenschijfjes of andere spulletjes. Ook in je keuken zullen deze potjes niet misstaan.

Perfecte cadeautjes

Ook hebben we sinds kort een nieuwe categorie, bekijk de “gifts onder €30 euro” bij de woonaccessoires en vind hier de leukste en stijlvolste cadeautjes. Shop nu alvast voor Sinterklaas en Kerst en ga zonder stress de feestmaanden in of maak vast je wish list!

(Tip: er staan ook wat items in de sale. Wie weet verdien je zelf wel een cadeautje)! 

Behang samples

Ben je opzoek naar een leuk behangetje voor je living, de hal, wc of een van de slaapkamers? Bestel je samples voor €3,50 per stuk en bekijk thuis welk behang perfect past! 

Behang op rol samples / Behang op maat samplesSamples natuurlijk structuur behang

Interieuradvies

Kom je er niet helemaal uit of je juist voor kleur wil gaan of een behang of beiden? Neem dan contact op en geven je graag advies! femke@pf4y

Heb je een vraag, neem gerust contact met ons op, mail femke@catchii.com.

Have a colourful day,  

with love, from Catchii

Femke Zwaan  
+31 617342189  
femke@catchii.com  
https://catchii.com/ 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *