Bijzonder cadeau

Iedereen kent het wel de gebruikelijke cadeau stress vlak voor een feest. Je wilt een bijzonder cadeau geven maar hebt geen inspiratie. Uren ben je aan het zoeken op het web en de hele winkelstraat heb je al doorgelopen. Maar dat unieke cadeau voor je vriendin heb je nog steeds niet gevonden. Stop maar met zoeken want bij Catchii kan je nu terecht voor een origineel en persoonlijk cadeau.

Cadeau personaliseren

Catchii maakt het nu mogelijk om servies te personaliseren. Al het servies dat Catchii aanbiedt kan worden gepersonaliseerd. Eigenaresse Femke Zwaan schrijft met de hand het gewenste bijschrift. Het bijschrift mag maximaal 20 karakters hebben.

Het personaliseren van een servies kan je voor verschillende gelegenheden gebruiken. Voor een speciale gelegenheid, jubileum, huwelijk, geboorte etc.

Persoonlijk huwelijkscadeau

Heb je binnenkort een bruiloft en wil je een bijzonder bruiloft cadeau of persoonlijk huwelijkscadeau geven? Koop voor het nieuwe bruidspaar een mooi servies met een persoonlijke gelukwens of de namen van het bruidspaar en de trouwdatum er op.

Kraamcadeau

Krijgt je beste vriendin of je dochter/ zoon zijn/ haar eerste kindje? Geef een mooie kinderset cadeau met een persoonlijke boodschap voor de baby.  Of laat een geboortebordje personaliseren met de naam en geboortedatum.

 

Origineel trouwcadeau

Wil je binnenkort je vriendin ten huwelijk vragen? Laat dan een speciaal huwelijksaanzoek op een dinerbord zetten, als je vriendin haar bord heeft leeggegeten dan komt ze voor een mooie verrassing te staan.

Kosten

De kosten van het personaliseren van het servies zijn standaard €8 per artikel . Deze kosten komen boven de verkoopprijs van het servies. Het personaliseren van het servies wordt met de hand gedaan, er is een maximum van 20 karakters. Als je interesse hebt kan je telefonisch op per email femke@catchii.com contact opnemen met eigenaresse van Catchii Femke zwaan...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *