Betaalbaar natuurlijk grasvezel behang

Ben je op zoek naar natuurlijk grasvezel behang dat betaalbaar is? Bekijk dan onze uitgebreide collectie natuurlijke behang. De Catchii natuurlijke behangcollectie bestaat uit sisal, zeegras, jute, bamboe, raffia en weave behang. Sisal behang is luxe en tijdloos. Natuurlijk behang met prachtige fijne structuur brengt karakter en charme in je interieur.

Natuurlijk behang van Catchii is met de hand geweven. Het natuurlijke behang kenmerkt zich door de grovere structuur. Het wordt ook wel structuurbehang genoemd. Het behang geeft karakter aan de kamer en doet meer dan een geschilderde wand. De fijne of grove structuur, afhankelijk van het soort natuurlijke behang, heeft een rijke uitstraling en geeft een luxe en warm gevoel aan je interieur.

Natuur behang bestaat uit een papieren drager en een toplaag met daarop fijngeweven vezels van zeegras, bamboe, raffia, sisal en jute.

Deze handmatige productiemethode maakt iedere rol behang uniek. Het behang is een natuurlijk product met vezels die verschillen in grootte, structuur en kleur. De onregelmatig ingeweven materialen benadrukken het natuurlijke karakter van dit behang en dragen juist bij aan de charme. Elke baan is als afzonderlijk paneel zichtbaar. Dit levert een levendige wand op, is erg decoratief en geeft een extra dimensie aan de ruimte.

Natuurlijk grasvezel behang is vaak ontzettend duur. Merken als Phillip Jeffries en Thibaut bijvoorbeeld. Ons natuurlijke grasvezel behang van Catchii is betaalbaar en uit voorraad leverbaar.

Shop online of bestel een gratis behangstaal. Het behang is snel geleverd, binnen 1 of enkele dagen. Gratis verzending. Ga voor dit prachtige natuurlijke product in huis en breng zo de natuur binnen.