Nieuw bamboe kinderservies ‘Catch ME MINI’

Jaaa het is zover, eindelijk kunnen kindjes ook elke dag genieten van Catchii servies. Catchii heeft haar eerste kindercollectie gelanceerd! Een kleurrijk bamboe kinderservies met dieren uit de jungle in vrolijke kleuren. Met deze prachtige collectie wordt eten een groot feest, je kids eten gegarandeerd hun bordjes en kommetjes leeg, want zodra het bordje leeg is, komt de jungle tot leven.

Eco-friendly bamboe kinderservies

De ‘Catch Me’ MINI lijn is gemaakt van het duurzame materiaal bamboo fiber. Bamboe is zeer geschikt als kinderservies. Het materiaal voelt heerlijk licht aan en heeft een mooie matte finish. Bamboe is eco-friendly en geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine. Het bamboe kinderservies is niet geschikt voor de magnetron.

De kinderlijn

De Catchii collectie ‘Catch Me’ MINI bestaat uit bordjes, kommetjes en bekers.Het bamboe kinderservies is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, geel en groen verkrijgbaar. Heb je binnenkort een verjaardag of is er een baby geboren? Er zijn ook schattige ‘Catch Me’ MINI gift sets in de kleuren blauw en roze. Een perfect verjaardagscadeau of kraamcadeau. De gele en groene variant van de gift sets zijn later dit jaar verkrijgbaar.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *